MENU

Over onsWe heten u van harte welkom op onze website! Ik ben Evelien, getrouwd met Michael en mama van Axelle en Mathis. Ik heb gestudeerd aan de Hotelschool Sint-Niklaasinstituut te Kortrijk en studeerde af in 2003.  

Vanaf maandag 19 januari 2015 sta ik voor u klaar om uw broodjes met veel zorg en zelfgemaakte slaatjes te bereiden en deze gratis te leveren aan huis/bedrijf/vereniging/school/... mits een minimum afname van 5 euro.

Voor onze volledige kaart, kunt u terecht bij ons aanbod.Hebt u een feestje of vergadering: bij ons vind u een ruim assortiment aan kleine receptiebroodjes. Op een koude winterdag kunt u bij ons terecht voor een verse dagsoep. Of hebt u zin in iets fris: ook hiervoor kunt u bij ons terecht, we hebben een ruime keuze aan dranken. Bovendien bieden we dagelijks een nieuw 3 in 1 smaakpakket aan, dit bestaat uit een broodje, een frisdrankje en een dessertje voor een scherpe prijs. Zelfs voor een lekker ontbijt of gebakje bent u bij ons aan het juiste adres.Wenst u iemand te verrassen met een fruit- of snoepmand? Geef ons uw keuze door, we verzorgen dit met plezier voor u. Bovendien kunnen charcuterie, kipsalades, vissalades, kazen, sauzen en gesneden groenten verkregen worden tegen prijs per kilo. Hebt u vragen of suggesties, aarzel dan niet om ons te contacteren, we staan altijd open voor vernieuwing.

We hopen om binnenkort bij u langs te mogen komen.